Werkwijze matras reinigen

De oplossing om uw matras weer schoon te krijgen, is de matras te reinigen.

De uitwerpselen, voeding (huidschilfers), bacteriën en huisstofmijt wordt eruit gehaald en gedood. Hoe?

Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen, binnen 1 uur, al gebruik maken van uw matras. De service wordt bij u aan huis of bedrijf verleend, uw matras kan dus gewoon blijven liggen.

 

Het reinigen

Gratis Test reinigen (2 minuten)mijn afbeelding

JLT Clean laat u zien wat er allemaal uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Daarnaast voeren wij een ACAREX allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergieverwekkende stoffen in uw matras aan. Zo kunnen wij bepalen of een hoofdreiniging wenselijk is. Maar u bepaalt of we verder gaan met de hoofdreiniging.

 

De Hoofdreiniging (18 minuten)
De hoofdreiniging bestaat uit de gepatenteerde 4 fasen reiniging met onze professionele apparatuur.

Fase 1
Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

mijn afbeeldingFase 2
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3
In deze fase wordt uw matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4
Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar 1 of 2 keer per jaar.

Na ongeveer 10 minuten kunt u uw bed weer opmaken.

Maak een afspraak